2014. július 9., szerda

Egy különleges képsorozat, Rick Milnes fotóssal

A sztori úgy kezdődött, hogy Norbival Januárban elmentünk egy esküvő kiállításra, és ott megismerkedtünk Rick Milnes fotóssal. Első látásra szerelem volt! A munkái nagyon különlegesek voltak. Csodaszépek és tökéletesen összepasszoltak a mi izlésvilágunkkal. Persze számunkra mefizethetetlen árakkal :-) De nem is ez volt a lényeg akkor, hanem hogy csomót beszélgettünk már ott a kiállításon is vele és valamilyen érthetetlen oknál fogva mi is nagy hatást gyakoroltunk rá :-D

Fel is vett engem ismerősnek a facebookon, majd később volt egy rövid találkozásunk, mert csinált egy nagyszabású charity fotózást. A felesége rákos és pont márciusban volt nagy divatja a 'no make up selfie-nek', ha még emlékeztek rá. Ezzel lehetett a Cancer Research számára adományokat gyűjteni.
Rick pedig gondolt egyet és kitalálta, hogy akkor majd ő készít nőkről, smink nélküli képeket és ezzel is egy nagyobb összeget próbál összegyűjteni adomány gyanánt.
Ebben is részt vettem. Azóta is tartottuk a kapcsolatot.

Majd két hete felkeresett, hogy ha lenne kedvem, akkor szívesen csinálna velem egy fotósorozatot. Szóval ő, egy híres fotós keresett fel engem, és kért fel, hogy modellkedjek neki! Az állam a padlót verdeste.
Persze rögtön igent mondtam :-D
Mondta, hogy bármilyen témájú lehet. Divat, portré, fehérnemű. Amit választok. Meglepő módon a fehérneműset választottam (nem is én lennék :-D )

Egy csodaszép helyszínt választott, Knutsfordban (ez itt a helyi nagyon gazdag környék, itt laknak a híres focisták, multimillás arcok...) egy kastélyszállóban. Olyan luxus vett körül a 4 órás fotózás alatt, hogy elállt a szavam!

Sajnos mivel éjszakás voltam, eléggé kuszára sikerült a napom. Reggel 6kor végeztem. Aludtam 2 órát a kocsimban, majd felvettem a fodrászomat (aki nem mellesleg a sminkemet is csodaszépen megcsinálta!) és már épp idő volt, hogy induljak a fotózásra.
Csak ketten voltunk Rickkel. Mondta, hogy hozzak sok outfitet, amiből majd válogatni lehet. Hát engem nem kellett félteni :-D
Először csak csináltunk pár képet a nyári ruhámban, amiben érkeztem, hogy bemelegedjünk mindketten, aztán mondta, hogy neki mindegy mennyire megyünk el a fényképekkel. Ő nem akar engem pushingolni, ha esetleg zavarban vagyok. Nem fog erőltetni semmit. Olyan fehérneműt/ruhát választok, amilyet csak a kedvem tartja.
Szegénykém, baromira nem tudta kivel beszélget. Mondtam, hogy egy hangyafasznyit sem vagyok zavarban, és kivettem egy átlátszó, testrefeszülő, feneket alig takaró csipkeruhát. Ha már egyszer fehérnemű fotózásra jöttem :-D

Az egész fényképezés egy ilyen áhitatban telt. Nem tudok más szót használni rá. Ő teljesen el volt bűvölve a szépségtől, amit maga előtt látott (nem a nagyképűség beszél belőlem most, hanem, hogy ő tényleg különlegesen szépnek talált engem. Ami azért is baromira megtisztelő, mert neki ez a munkája, naponta fényképez modelleket, mégis látszott rajta, hogy nem fake-eli az ámulatot)
Én pedig tökéletesen tiszteletben tartottam benne a művészt. Azért aki ismer, az tudja, hogy bennem mindig megbújik egy kisördög, és ha van egy jó pasi a közelben, biztosan elkezdek flörtölni vele (aki most ezen kiakad, az olvasson vissza oda, ahol a nyitott kapcsolatokról írtam. Számunkra egy egészséges flört bőőőőőven belefér a kapcsolatunkba Norbival, mielőtt még bárki a torkomnak ugrana).
De Rickkel semmi ilyen nem volt. Pedig jó pasi, és láthatóan elvarázsolódott tőlem (4 órán keresztül meztelen voltam előtte ffs!).
Nem volt szexuális töltete a dolognak egyáltalán. (Pedig azért bennem ott volt a para, hogy mi van akkor, ha kér valamiféle 'ellenszolgáltatást' de semmi ilyesmi még csak érintőlegesen sem merült fel!)
Művészet volt! Csak így tudom jellemezni. És hát a végeredmény varázslatos! Mintha egy újság címlapján lennék. Különlegesen szépek lettek a képek.

És már mondta, hogy szeretne velem még fotózni!
Illetve beszélgettünk és felajánlotta, hogy elindít a modell szakmán, ha szeretném. Mert szerinte minden adottságom megvan hozzá, és láthatóan élvezem is.
Amit persze én nagyon szeretnék. De ez nem hiszem, hogy ilyen egyszerű, illetve hogy bölcs dolog 31 évesen modellkedésbe kezdeni. Ebben a korban már inkább kiöregedni szoktak ebből a szakmából...

Mindenesetre felvillanyoz és inspirál a gondolat, hogy dolgozhatok még vele.
Nagyon megtisztelő!

És akkor jöjjenek a képek (csak a publikusak, persze :-) )

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Max plus size. És tutira fake volt.